(Foto: flickr.com/Karrla Ferreira)
(Foto: flickr.com/Karrla Ferreira)

– Er ikke slang for dop.

I et åpent brev til sine fans, beklager Atlanta-rapperen Young Milly at ordet «stiftemaskin» bare betyr stilftemaskin i hans tekster. Det var etter flere ukers spekulasjoner på nettstedet Allhiphop.com om hva ordet betydde, at Young Milly valgte å ta bladet fra munnen.

– Jeg vil si unnskyld til alle mine fans som hadde forhåpninger om at en kontorrekvisitt hadde en stiligere betydning. Det var aldri noe forsøk på å lure noen, tvert imot. Jeg holder det ekte ved å rappe om ting jeg gjør daglig, forklarer Young Milly til 5080.no

Det var i låten «Money Magnet» fra mixtapen «Carlitos Way», at fansen plukket opp ordet stiftemaskin. Lenge var det en rådende enighet om at ordet refererte til dop. Chris Gates fra Atlanta var en av dem som var overbevist om dette.

– Det ga jo fullstendig mening. Young Milly sier «Bringing stapler to the kitchen, that’s how I run business». Det var tydelig at han snakket om å mekke noe dop på kjøkkenet, forklarer Gates.

Ted Connor som driver en radiostasjon i Houston, trodde stiftemaskin betydde våpen.

– Jeg var sikker på at Milly snakket om å ta med en pistol eller spikerpistol inn på kjøkkenet for å ta noen. Det kunne være en som skyldte penger, eller en som prøvde å konkurrere med Millys dopsalg. Drap eller ikke, det var uansett snakk om å sette seg i respekt, sier Connor.

Til 5080.no forteller Young Milly at han svært ofte bruker stiftemaskin på kjøkkenet.

– Jeg sitter alltid ved kjøkkenbordet når jeg fører regnskap. I slutten av hver måned samler jeg alle reiseregningene mine og stifter dem sammen på et A4-ark. Jeg er fortsatt så underground at jeg ikke har en regnskapsfører.

I et forsøk på å nå ut til fans som ikke finner veien til Millys nettside, har rapperen planer om å gi ut en egen låt:

– Det vil bli en sang om fans som misforstår, og hvordan vi rappere forventes å bære det ansvaret. Litt som Eminems «Stan».