ØNSKER Å VISE ANNEN SIDE AV KJENDISENE: – Ved siden av å kunne snakke om privatlivet på TV, er det faktisk mange kjendiser som kan noe, forteller Alexander Valestrand i TV2. (foto:flickr.com/nrk-p3)

Slik har du aldri før sett kjendisene!

Et nytt talk show som skal gå på TV2 fra våren av, tar mål av seg å vise fram andre, og mer ukjente sider ved norske artister.

– Gjennom programmer som «God Kveld Norge», «Skavlan» og «Senkveld» har vi blitt kjent med personene bak artistene. Men hvorfor ikke et program som viser oss artistene bak personene bak artistene? spør Kommunikasjonssjef i TV2, Alexander Valestrand, retorisk.

I programmet, som skal hete «Personens bakside», får norske artister og kjendiser vise hva de egentlig er flinke til.

– Slik har du aldri tidligere sett disse menneskene! I første program møter vi f.eks. søsteren til John Carew, hvor hun demonstrerer at hun har andre talenter enn å være søsteren til Carew. Hun lager nemlig også musikk!

Rachel Nordtømme og Zahid Ali røper også at de har talenter, og Fabian Stang kommer for å fortelle om sin lidenskap: politikk.

– Dessuten har artister og andre utøvere ofte dyktige folk rundt seg. Vi kommer også til å møte personene bak artisten bak personen bak artisten.