MÅ PÅ DO: Anne Mo Norvik innrømmer at hun har utsatt toalettbesøk pga den kjekke beileren. (foto: flickr.com/kongharald)

Gir klåingen en sjanse.

Festivaldeltager på årets Buktafestival, Anne Mo Norvik, er så langt godt fornøyd med åpningskonserten.

– Masse kjentfolk, god musikk og en fremmed fyr som står ved siden av og klår på meg, forteller hun til 5080.no, mens Ida Maria teller opp til en ny låt på scenen.

Norvik har akkurat blitt enig med seg selv om at den fremmede mannen er såpass kjekk at klåingen ikke kvalifiserer til antasting.

– Det er bare så vidt, men han er kjekk nok. Nå ser jeg på dette som kul opplevelse. Om noen år kommer jeg nok til å tenke tilbake på denne episoden og le, sier hun mens han stryker henne over rumpa.

Ifølge venner som har snakket med Norvik, var hun imidlertid mer skeptisk for 35 minutter siden.

– Ja, jeg syntes det var temmelig frekt at han bare begynte å ta meg på puppene. Jeg hadde ikke fått anledning til å se ordentlig på ham. Men etter å ha fått et glimt av ham i øyekroken, og drukket et par øl, bestemte jeg meg for at det var ganske OK.

Det er flere år siden noe slikt hendte sist i Anne Mo Norviks liv, og hun røper at det hjelper på selvtilliten.

Mannen som nå forsøker å lirke en hånd under genseren til Norvik, blir overrasket når 5080.no presenterer ham for uttalelsene fra den kvinnelige festivaldeltakeren:

– Jeg trodde ikke hun merket det, men det er hyggelig at hun liker det. Da får hun noe igjen for å bli loppet for flere tusen kroner.