(skjermdump youtube)

– Slutter aldri å la meg overraske av virkeligheten.

Verden har latt seg begeistre av et Youtube-klipp fra Britian’s Got Talent, hvor Jonathan Antoines, på tross sin overvekt og nerdete klessmak, viser at han faktisk kan synge.

– Det er helt rørende at tjukke raringer også har talenter. Dette gir jo håp til alle andre tjukke raringer i verden, om at de også kan bli oppfattet som noe mer enn bare tjukke raringer: Nemlig tjukke raringer med evner, sier Heidi Valstrand, som har sett klippet over 50 ganger.

Bård Christian Jensen var blant de første som delte klippet på sin Facebook-profil. Han mener opptredenen er en eventyrhistorie fra virkeligheten.

– Det ble et veldig spesielt øyeblikk, særlig siden Simon Cowell hvisket at han var skeptisk i det Antoines kom inn på scenen. Også bare begynner Jonathan å synge som en hvilken som helst velstelt mann med perfekt BMI! Til og med Simon, som var så skeptisk, måtte innrømme at det var fint. Det var som om det var skrevet av manusforfattere fra Hollywood.

Selv om Jensen har levd i over 40 år, blir han stadig grepet av slike hendelser.

– Først Susan Boyle, og så dette! Jeg slutter aldri å la meg overraske av virkeligheten. Spesielt ikke når virkeligheten likner så mye på en film.

Dommer Simon Cowell innrømmer at han tok feil:

– Nok en gang en gang måtte jeg spise mine egne ord! At jeg aldri lærer. Man skulle jo tro at en mann med min erfaring visste hva de tjukke raringene var kapable til. Men neste gang, er det jeg som vinner, lover Cowell.