(foto: flickr.com/tittentem)
(foto: flickr.com/tittentem)

– Ren svindel.

Tone Damli Aaberge har i flere år tjent gode penger på å selge sitt privatliv til den norske offentlighet. Nå kan imidlertid 5080.no avsløre at Aaberge ikke har hatt et privatliv på flere år.

– Dette er ren svindel! Hun har bygget sin karriere på å gi inntrykk av å ha et spennende privatliv. Nå viser det seg at vi har brukt store summer på et liv som har vært offentlig hele tiden, raser Dagblad-redaktør, John Arne Markussen.

Det er personer som står den populære artisten svært nær som i dag opplyser at Aaberge sluttet å ha et privatliv en gang rundt 2007.

– De siste restene av privatliv hun har hatt, har vi passet på å lekke til pressen og bloggere.

PR-rådgiver Elizabeth Hartmann mener Aaberges narrespill er alvorlig.

– Når man lever av å selge privatlivet sitt, må man også finne seg i å ha et privatliv som pressen kan grave i. Hun har gitt oss et glansbilde av å være en sunn bondejente med et privatliv, vel, nå vet vi at det ikke er privat alt som twitrer.

Det har ikke lyktes 5080.no å komme i kontakt med Aaberge selv, men via sin manager gir hun følgende uttalelse:

«Jeg jobber hardt hver dag for å beholde mitt privatliv. Derfor har jeg også nå tatt rettslige skritt for å fjerne opplysninger om meg fra offentligheten slik at pressen kan fortsette å avsløre dem.»