(foto: flickr.com/mag3737)
(foto: flickr.com/mag3737)

Skriver seg inn i piss-i-trynet-historiebøkene.

VG Nett kunne i dag kl 11 avsløre at den er en piss-i-trynet-avis da den publiserte navnet på mannen bak Bjørn Hellfuck.

VG Nett oppslyser at de var svært misunnelige på at Dagbladet denne uken hadde status som største piss-i-trynet-avis etter karikaturpubliseringen, og ville en gang for alle skrive seg inn i piss-i-trynet-historiebøkene.

– Jeg er den som liker å ødelegge leken for andre. Jeg pleier å fortelle små barn at nissen egentlig er deres far, og gå på pressevisninger av filmer for å kunne rope ut slutten på den ordentlige premieren, sier piss-i-trynet-journalisten Jonas Pettersen.

Pettersen røper at VG Nett kommer til å forsvare seg med abstrakte vendinger om ytringsfriheten.

– Men vi forstår at ingen vil kjøpe argumentene. Vi gjør det bare for å være ekstra piss-i-trynet, ler den usmakelige journalisten som twitret om saken for å bevise hvor piss-i-trynet han er.

Den stusselige journalisten sier han gleder seg til VG Nett-redaktør Espen Egil Hansen kommer inn på kontoret hans og gir ham den ultimate kompliment.

– Den dagen han sier at jeg er en piss-i-trynet, vil være den største dagen i mitt liv.

Konstituert redaktør i Dagbladet, Lars Helle, lovpriser Jonas Pettersen.

– Da jeg var på hans alder, var jeg ikke i nærheten av å være så piss-i-trynet. Det kom etterpå. Men selv nå, etter mange år som piss-i-trynet, mangler jeg fantasien til å skrive så tarvelige avsløringssaker.

Følg 5080 på facebook og twitter.