(Skjemdump: VGTV)
(Skjemdump: VGTV)

– Minner nesten om en popstjerne.

En video av et avhør med Justin Bieber (20) vekker oppsikt verden over. Canadieren er saksøkt for medvirkning til vold mot en paparazzi-fotograf, og virker lite samarbeidsvillig mot slutten av det fire timer lange avhøret.

Millioner har latt seg sjokkere av oppførselen. Blant dem er ekspert på vidoer, Asbjørn Slettemark:

– Det er ingen normale folk som gjør sånn. I den videoen minner han nesten om en popstjerne, sier Slettemark, som forøvrig også er ekspert på popstjerner etter å ha vært dommer i Idol.

– Han oppfører seg som om en slags barnestjerne som halve livet har blitt forfulgt av skruppelløse fotografer, sier en rystet Slettemark, og legger til at hvis Bieber hadde oppført seg slik i Idol, hadde han fått seg en skrape.

– Det er helt greit å være badboy, men da må man oppføre seg pent.

Rolling Stone Magazine beskriver opptredenen som «arrogant».

– Det er skremmende å se hvor liten respekt han har for paparazzier. Man skulle jo nesten tro at fotografene fotfulgte ham. At han aldri fikk fred og at de ikke respekterte Biebers privatliv, skriver magasinet.

Fansen er svært bekymret for den ungen canadieren, men flere har uttalt at de vil støtte ham mer enn noen gang. Belieber i Sandnessjøen, Gro Anita Berg (16), forklarer:

– Det er nå han virkelig trenger oss. Vi skal støtte ham og hjelpe ham slik at han kan bli 16 år igjen.