(foto:flickr.com/ibnhusin)
(foto:flickr.com/ibnhusin)

Tampong på tvers.

Bente Løtveit fra Lillestrøm er en av mange som har falt på isen den siste tiden. Med øyrearmen i gips, har Løtveit vært nødt til å stole venstrearmen. Hun er svært misfornøyd med resultatet.

– Venstrearmen har virkelig skadet folks oppfatning av meg. Til tross for at jeg står ekstra tidlig opp om morgen, blir sminken min aldri bra. Mascaraen blir klint ut over øynene mine, og brunkremen blir liksom ikke skikkelig gnidd inn, sukker Løtveit.

I tillegg til at folk ler av henne, hevder Løtveit at mange oppfatter henne nå som litt enkel. Det skjer spesielt når hun tar bussen.

– I begynnelsen tok venstrearmen min opp masse lommerusk fra lommene da jeg skulle betale, eller den mistet noen mynter da pengene skulle overleveres til sjåføren. For å lykkes må jeg nå gjøre alt veldig sakte, noe som igjen har ført til at sjåføren snakker veldig høyt og tydelig til meg, sier Løtveit.

I de siste dagene har Løtveit holdt seg innendørs mens hun venter på at høyrearmen skal leges og ta over sine faste arbeidsoppgaver.

– Jeg merker nå at jeg skikkelig savner høyrearmen. Spesielt etter at jeg fikk mensen. Venstrearmen min gjør en håpløs jobb når det gjelder å plassere tampongen. Ofte havner den på tvers, og da lekker jeg blod. For meg med bare lyse bukser, er det et mareritt, sier Løtveit oppgitt.