Makter ikke å overraske.terningkast3

I går kveld kom altså nyheten om at Tone Damli har produsert sin første baby. Begivenheten har lenge vært hypet i pressen og bloggsfæren, selv om informasjonen om babyen har vært sparsom.

5080.no har allerede sett store deler av babyen og vi er ikke fullstendig overbeviste. Det er ingen tvil om at den er solid produsert, og av kyndige folk, men den makter ikke å overraske. Til det er den for ordninær.

Skjermbilde 2014-04-29 kl. 11.51.50
(Foto: NRK P3/flickr.com)

For all del, her er massevis av potensiale og gode ansatser. Babyen er oppskriftsmessig laget – solid, men altså litt for kjedelig. Fansen vil nok være fornøyde uansett, men det spørs om hun vinner særlig mange nye venner med en baby helt på det jevne.

Skal dette materialet lanseres i utlandet, må det nok pusses på en del for at barnet skal kunne klare å skille seg ut i mengden av spedbarn. Her er ingenting vi ikke har sett før. Der artister som Michael Jackson, Britney Spears og Madonna i sin tid fornyet sjangeren, bringer Tone Damli lite nytt til torgs.

Sjangeren føles dessuten litt oppbrukt i 2014. I utlandet ser vi at de aller største stjernene nå adopterer fremfor å produsere sine egne barn. Dét burde kanskje Tone vurdere til sin neste utgivelse. For dette er nok ikke det siste vi har hørt fra denne mammaen.