(Skjermdump nrk.no)
(Skjermdump nrk.no)

– Kjeftet på soppsausen.

Den tykke mangemilliardæren John Fredriksen er sint på alt og alle. De siste dagene har det blitt avdekket at han nå også har blitt sint på sin nære venn og kollega gjennom 20 år, Tor Olav Trøim.

Etter at Trøim hadde solgt Fredriksens aksjer for 11,9 milliarder kroner i stedet for nærmere 15 milliarder, truet Fredriksen med at han skulle flagge Trøim ut i verdensrommet.

I går kveld kom det også meldinger fra Kypros om at den tykke mannnen raste mot kveldsmaten for at den rant for sent ned i magen. Naboer skal ha hørt ham rope: «Jeg kjenner at du er der bak i jekslene! Se og kom deg ned! På plass i magan!»

Dette skjedde bare to uker etter at den korpulente milliardæren skjelte ut soppsausen for at den hadde stivnet under haken, slik at han ikke fikk tak i den.

– Vi hadde akkurat lagt ungene, da vi hørte den store norske finanmannen brøle: «Nå teller jeg til tre, og så blir du flytende så jeg kan slurpe deg i meg!», forteller en av de nærmeste naboene til 5080.no.

Børsen har gjennom årenes løp reagert generelt positivt på at den tykke mannen er sint på alt fra norske skatteregler til dobbeltknuten på dresskoene. Flere har forklart dette med at Fredriksen har truet med å spise børsen, hvis den ikke gjør som han sier.

I fjor vår ble det bl.a. meldt om at Fredriksen stod utenfor Oslo børs og prustet og peset mens han ropte: «Vesle børs! Slipp meg inn! Ellers skal jeg handle og fusjonere deg ut!»