TV2 gjør nye grep for å vinne kampen om humortronen i norsk tv. Nå røper kanalen at de skal sende alle Vålerengas kamper i OBOS-ligaen. 

– Vi har kjørt noen testvisninger av treningskamper som har skapt mye latter, forklarer programdirektør Trygve Rønningen. 

God respons

– Særlig god respons har det vært på å sette kampene inn i en kontekst. I studio før avspark har vi vist budsjettet og bilder av stadion og ambisiøse uttalelser fra ledere. 

Klubbens målsetting om å bli best i Norden og unike i Europa er en morsom klassiker som ekspertene kommer til å bruke mye tid på, lover TV2. 

– Dette blir moro for hele familien. Vi er sikre på at hele landet kan samles i helgene og le av Oslos stolthet, sier Rønningen som ber folk glede seg til bortekampene mot Levanger og Egersund. 

Truls og Oslo-losen

Kampene blir kommentert av Truls Svendsen og Oslo-losen, og seerne får anledning til å stemme på banens morsomste spiller.

– I treningskampene har Petter Strand vunnet den konkurransen hver gang. Du vet Strand, han som gikk fra Brann til VIF fordi Brann rykket ned til OBOS, humrer programdirektøren.

Hør oss oppsummere nyhetsuken her:

Abonner: