(foto: flickr.com/justisdepartementet)

– Flinkere til å skape skremmebilder.

I dag la PST og Forsvarsdepartementet fram sin trusselvurdering for 2011. Vurderingen har blitt svært godt mottatt i terroristmiljøet.

– Dette setter vi stor pris på. Spesielt PSTs kobling mellom terrorisme og andre ting nordmenn er redde for som Twitter og Facebook, sier en talsmann for terroristene til 5080.no.

Han understreker viktigheten av slike pressekonferanser for å avlaste de stadig mer overarbeidede terroristene.

– Vi er kraftig underbemannet, og en slik pressekonferanse sparer oss for mye arbeid. Takket være PST får vi spredd frykten på direktesendt tv uten å løfte en finger.

Til 5080.no sier terroristene at de er svært begeistret for PST-sjef Janne Kristiansens evne til å visualisere skrekkscenarier.

– Når hun sier at «bomben går av på et fullpakket Oslo S», er det en mye bedre måte å skremme nordmenn på, enn når vi sier at vesten skal brenne i et evig flammehav. Her har vi nok mye å lære.

At terroristene blir trukket fram som den største trusselen mot det norske samfunn, betegner terroristene selv som et «eventyr».

– Da vi, som noen idealistiske unge menn, begynte å sysle med dette her i vår egen bakgård, hadde vi aldri drømt om at vi skulle spre frykt på andre siden av kloden. Vi dreper kanskje ikke så mange, men vi har PST på laget.