(foto: flickr.com/juleo)
(foto: flickr.com/juleo)

– Klok gutt, synes svigermor.

Johannes Larsen (23) bekreftet i dag sin svigemors påstand om at datamaskiner er vanskelige å lære seg. Episoden fant sted da Tuva Torbjørnsen forsøkte å nå sin datter.

– Jeg ville gjerne be min datter om råd med et par julegaver, så jeg ringte til hennes mobiltelefon. Hennes forlovede Johannes var den som tok telefonen siden hun befant seg i dusjen på det tidspunktet.

Samtalen dem i mellom tok for seg den seneste utviklingen av snømengden og gårsdagens Skavlan før den dreiet inn på Tuva Torbjørnsens dataproblemer.

Johannes Larsen skal ha sagt seg enig flere påstander, både om at det er vanskelig å finne fram på internett og at tastene på mobiltelefonen er altfor små, før han bekreftet at datamaskiner, generelt, er «vanskelige greier» og at de skaper mer bry enn de gjør godt.

– Johannes er sånn en klok gutt. Jeg er så glad for at min datter har funnet ham, sier Torbjørnsen.

Larsens uttalelser står imidlertid i strid med tidligere uttalelser fra 23-åringen. For tre uker siden skal han ha sagt til sine kamerater at nettbank er en god ide, og at «alle som ikke vil lære seg å bruke den, burde henrettes på åpen gate».

Larsen har ikke villet kommentere noen av sine uttalelser overfor 5080.no.