Naboen har tatt forholdsregler.

– Kult! Nå har jeg penger til å kjøpe enda mer godteri, sa en fornøyd unge da han gikk ut fra kostymebutikken.

I går ettermiddag fikk kostymebutikken Kina/Japan-huset på Manglerud besøk av en usedvanlig stygg unge. Daglig leder Carl Erik Witzø forteller til 5080.no at de ikke hadde noe kostyme å tilby gutten.

– Det ville vært helt feil av oss å prøve å selge ham et kostyme. Vi har ingen ting som kan toppe hans eget særpreg, sier Witsø, som først trodde det var en hund eller en liten bjørn som kom inn i butikken.

De ansatte lurte på om de skulle melde fra til beboerne i området hvor gutten holdt til, men klarte ikke å finne ut hvor han bodde, da de ikke orket å ha ham i butikkken særlig lenge.

– Man skal skremme folk på Halloween, men det er likevel grenser for hva man kan skremme med. Jeg regner med at foreldrene hans henger opp nabovarsel før søndag kveld, sier Witzø som tror mange vil la seg skremme av utseende til gutten, men også av lukten.

Leder for borettslaget hvor gutten bor, Per Hordvik, forklarer at de har tatt sine forholdsregler før årets Halloween.

– Vi vil plassere godteri i oppkjørselen slik at han bare kan forsyne seg, opplyser Hordvik, som kan fortelle at hans kone har hatt problemer med nervene etter fjorårets Halloween.

Alle med dyr i nabolaget, har fått beskjed av Hordivk om å holde dyrene innendørs.

– I fjor mistet naboens katt all pelsen etter å ha fått et glimt av gutten.