(foto: flickr.com/karmagrrrl)
(foto: flickr.com/karmagrrrl)

– Endelig kan jeg få meg et liv.

Vemmelige Yngvar Halvorsen fra Lillestrøm er godt fornøyd med den nye søketetjenesten iam.no. Halvorsen er nemlig blant dem som bruker mesteparten av døgnet på å forfølge og spionere på jenter:

– På godt norsk kan man kalle meg en «stalker». Dette er en svært tidkrevende livsstil, noe som fører til at hverdagen min blir ganske fattig. Foruten de gyldne øyeblikkene da jeg får et glimt av en gammel klassevenninne i trusen, selvsagt, sier Halvorsen til 5080posten.

Iam.no er en side som egner seg perfekt for denne ekle mannen, siden de fleste opplysninger om alle nordmenn nå samles på et sted.

Matlaging har det f. eks. lenge vært dårlig med, og han ser nå fram til å spise noe annet enn de samme gamle Fjordland-måltidene:

– Jeg synes den Biff Stroganoff er ganske grei, men ellers har jeg begynt å miste sansen for den type fast food. Fra nå av skal jeg begynne å lage maten fra grunnen av, med gode råvarer og avanserte sauser.

Halvorsen medgir at det fremdeles blir mye å gjøre på nattestid, men på dagtid vil han spare mye tid på kartlegging og planlegging.

– Jeg kan nesten ikke vente! I går meldte jeg meg på et yogakurs, jeg skal gå mer ut med venner og kanskje ta opp igjen den gamle hobbyen min: Samling av dyreekskrementer, jubler den ufyselige 31-åringen.

Utviklingen går rett vei, mener Halvosen, når man nå utvikler tjenester som kan føre til at også stalkere kan føre et tilnærmet normalt liv.

– Iam.no er den beste oppfinnelsen siden kikkerten!