(foto: flickr.com/barjack)
(foto: flickr.com/barjack)

Stoltenberg er lettet over nyheten.

En åpenhjertig Knut Storberget tok seg tid til en samtale med 5080postens mann i dag, og forteller:

– Jeg havnet så vanvittig på kjøret her for et par måneder siden. Det begynte med at jeg tilfeldigvis sniffet noe lim i forbindelse med noe arbeid i garasjen. Før jeg visste ordet av det endte jeg opp i en doporgie sammen med en østeuropeisk bande, og ranet de fleste daglivarebutikker i Sør-Trøndelag, sier en tydelig utslitt justisminister.

Etter det 5080posten erfarer har det foregått en enorm dekkoperasjon i justisdepartementet, styrt av statssekretærer og byråkrater. Storbergets offentlige opptrenden de siste månedene, er begått av Storbergets dobbeltgjenger.

– De to siste dagene har jeg brukt til å lese om min påståtte håndtering av politikrisen, blasfemiparagrafen og hijabforslaget. Det er jo hårreisende begivenheter, sier en irritert Storberget.

Nyhetene om de faktiske omstendigheter er tatt godt i mot både på statsminsterens kontor og blant opposisjonen. Jens Stoltenberg er veldig lettet over avsløringene:

– Dette er virkelig gode nyheter, at Knut har vært på en kombinert rus- og ransorgie. Det er jo en dårlig skjult hemmelighet at de siste ukers hendelser har slitt på min tillit til justisministeren, sier en fornøyd Stoltenberg.