(foto: flickr.com/acaben)

Lanserer iFuckyou-applikajson.

Det skal være klagene på nye iPhone 4 som er grunnen til at Apple har innkalt til en haste-pressekonferanse på fredag. Og meldingen til konsumentene vil bli klar og tydelig:

– Som vanlig når vi får kritikk for produktene våre, vil Steve Jobs be klagerne om å dra til helvete, sier en kilde sentral plassert i Apple-ledelsen.

Budskapet vil denne gang gjøres enda tydeligere gjennom lanseringen av den nye iFuckyou-applikasjonen som kan lastes ned av både konsumenter og forbrukermyndigheter.

– iFuckyou er et svært spennende produkt. Hvis du kjører et bilde av deg selv gjennom denne, vil ansiktet ditt forvandles til Steve Jobs hånd som viser fingeren, forteller kilden.

iFuckyou vil bli en såkalt nøkkelapplikasjon. Dette innebærer at man ikke kan bruke noen av Apples produkter uten å ha kjørt et bilde av seg selv gjennom iFuckyou.

Apple-entusiaster over hele verden ser fram til nok en gang å bli herset med av Jobs. Blant de ansatte på Eplehuset i Oslo var stemningen i dag elektrisk.

– Bare det at Steve Jobs vil avholde en pressekonferanse er et tegn på hans generøsitet. Hvis han vil at vi skal dra til helvete, er det nok riktig for oss, sier Elling Ølberg.

Det har i dag også vært hektisk aktivitet på iChat der ryktene har gått om at en enkelt iPhone-bruker vil nevnes med navn, og bli spesielt oppfordret til å dra til helvete. En av chatterne skriver:

«Jeg håper og tror at han nevner meg. I årevis har jeg kjøpt Apple-produkter for at han skal legge merke til meg, og nå er kanskje dagen kommet…»

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.