(foto:flickr.com/canadagood)
(foto:flickr.com/canadagood)

Stoppet for å se Vøringsfossen.

I dag ettermiddag satt en gråtende Lars Sponheim og Geir Helljesen seg i bilen og kjørte sammen over fjellet, etter å ha avsluttet sine karrierer i Oslo

– Jeg våknet i dag av at jeg gråt meg våken – jeg ble pokker så våt. Det har vært greit å være to på turen hjem, hulker Sponeim.

Med radioen på full guffe for å overdøve gråten, satte de kursen mot Vestlandet. På telefon forteller Helljesen 5080posten at de måtte bytte på å kjøre.

– Når man får en kraftig gråtebyge, har man ikke nubbesjans til å se veien. Det lar seg virkelig ikke gjøre. Hele landskapet svømmer, og man må bare svinge av veien og be den andre ta over, forklarer Helljesen.

Helljesen forteller at da de ikke lenger fikk inn de rolige favorittene til Klem FM, valgte Sponheim å ødelegge deler av eksosanlegget for å overdøve gråten.

– Sponheim bannet og gråt, mens han sparket i stykker deler av eksospotten. Til slutt stappet han noen stokker inn i eksosrøret, og det ble en helvetes lyd, sier Helljesen.

Selv om bilturen bød på mye gråt, har de to likevel tatt seg tid til å nyte den flotte naturen på fjellet.

– Vi stoppet ved Vøringsfossen for å nyte det vakre skuet, og for å gråte litt ekstra fra oss før vi skulle begynne nedstigningen. Det er nok ingen overdrivelse å si at jeg og Helljesen ga fra oss mer vann enn den fisefossen, hikster Sponheim.