(.flickr.com/fremskrittspartiet)
(.flickr.com/fremskrittspartiet)

Skal lage god mat å kaste på tv.

Etter en turbulent periode, planlegger Per Sandberg i Fremskrittspartiet å roe det helt ned i helgen.

– Ja, nå skal jeg bare ligge rett ut på sofaen og kjefte. Det skal bli godt å komme hjem og kjefte på de nærmeste igjen, kjefter Sandberg.

Sandberg har ennå ikke rukket å se hva som går på tv i kveld, men sier han skal finne seg en god film han kan bjeffe mot.

– Og så blir det nok noe god mat jeg kan kaste på skjermen. Jeg har funnet en ny oppskrift på elggryte som jeg gleder meg til å prøve. Dessuten er jeg god på å kjefte sammen hvitløkssmør som alltid renner fint nedover fjernsynet.

Før han legger seg i kveld, håper han å få tid til å tappe i et varmt bad for å få musklene til å slappe helt av slik at tiradene kan strømme ut.

– Jeg liker akustikken på badet. Den får det til å høres ut som jeg er helt alene i verden, og at jeg har kjeftet bort all motstand. Alt jeg hører er ekkoet av min egen bjeffesang.

Føler han seg tilstrekkelig opplagt på søndag, utelukker han ikke en rolig glefsetur ned til Knut Arild Hareide for å puste og frese ned huset hans.

– Og på lørdag er det jo meldt sol, og da kan det være deilig å ligge på terrassen og smelle mot den. «Hvor var du i mai? Svar på spørsmålet!»  Ja, solen har faen meg frekkhetens nådegave!