(foto: flickr.com/fabiogis50)
(foto: flickr.com/fabiogis50)

– Verst når jeg lener meg sakte forover.

Jeanette Jensen (26) fra Kristiansand har i løpet av dagen fått mange lange blikk fra ulike menn. Kvinnen med den dype utringingen og det korte skjørtet er sjokkert over all oppmerksomheten.

– Jeg forstår det ikke: Menn bare glor. Senest for noen minutter siden tok jeg en mann i å kaste et kort blikk på puppene mine som nesten veltet ut av utringingen.

– Verst er det når jeg lener meg sakte framover for å plukke opp noe jeg har latet som jeg mistet, sukker Jeanette oppgitt.

Jeanette hevder at all oppmerksomheten viser at menn er svært enkle og mangler øye for detaljer.

– Når jeg går forbi menn som står på andre siden av gaten, legger de aldri merke til grønne kontaktlinsene mine eller den flotte klemmen i håret. De registrere bare store, duvende gjenstander som de store puppene i push up-en min.

Jeanette håper at hennes minimalistiske klesstil tiltrekker seg litt mindre oppmerksomhet når hun skal ut på byen senere på kvelden. Ellers tror hun det kommer til å bli en slitsom kveld.

– Jeg håper at klesstilen min gjør at jeg slipper inn foran køen på utesteder og blir påspandert drinker. Men hvis den dype utringingen og det korte skjørtet skaper oppmerksomhet fra folk jeg ikke er interessert i, blir jeg veldig skuffet, sier Jeanette.