(foto: 5080)

Takker Bullock og MTV for å ha gitt oppmerksomhetsfile et ansikt.

Etter å ha sett Sandra Bullock kline med Scarlett Johansson under MTV Movie Awards i helgen, bestemte Ramona Endresen (16) seg for å komme ut av skapet.

– Jeg har lenge vært svært tiltrukket av oppmerksomhet, uten at jeg har turd å gi uttrykk for det. På lørdag kom jeg endelig ut av skapet, og viste min kjærlighet til statusen som festens midtpunkt, forteller Endresen.

Inspirert av MTV Movie Awards dro Endresen på en fest i nabolaget, og skapte furore ved å råkline med en klassevennine.

– Det var bare så romantisk! Straks jeg begynte å kline, stod alle guttene i klassen rundt og så på. Herregud, så deilig det var å komme ut, jubler hun.

16-åringen forteller at hun ventet lenge med å vise fram sin legning på grunn av alle fordommene oppmerksomhetsfile blir møtt med.

– Samfunnet er så intolerant. Jeg merket også litt murring i krokene på lørdag, da jeg satt mellom to gutter og gråt og sa jeg ville dø som jomfru. Men jeg klarte å blokkere ut kritikken. Nå gjør jeg alt for oppmerksomhet, og føler ingen skam lengre.

Nå håper hun at noen filmet kliseseansen slik at hun kan bli stjerne på youtube, akkurat som Sandra Bullock.

– Jeg vil samtidig takke Sandra Bullock og MTV Movie Awards for å ha banet vei og gitt oppmerksomhetsfile et ansikt.

Informasjonssef i MTV, Kenneth Jackson, sier de er glade for å kunne hjelpe, og synes det er flott at det finnes jenter som Endresen.

– Det er godt å se at vi ikke er de eneste i verden som er desperate etter oppmerksomhet.

Følg 5080 på facebook, twitter og soundcloud.