(foto: flickr.com/suzannelong)

Intern gjennomgang avslører.

Etter en del uheldige medieoppslag den siste tiden, har Ruter (tidl. Oslo Sporveier) gått gjennom sine egne rutiner, og sitt opplegg for ideutvikling for kollektivtilbudet i hovedstaden.

– Vi sporet opp en kritisk feil i tenktetanken hvor staben som jobber med produktutvikling sitter: Den viste seg å være lufttett, og alle fem i avdelingen er veldig døde, sier informasjonssjef i Ruter, Gry Isberg.

Tanken Brillian2000 ble bemannet av Oslo Sporveiers skarpeste medarbeidere i 1973. Man har siden trodd at det var iveren etter å skape gode løsninger som holdt dem der inne, dag og natt, alle disse årene.

Produsenten for tenketankmodulen hevder det er første gang de får høre om denne feilen, og påpeker at de har mange fornøyde kunder. Informasjonsansvarlig i Thinks Norge, Steinar Borgen, forteller:

– Tenketanken har vi solgt til aktører som tar tenking veldig seriøst. Faktisk bruker fylkeskommunen i Hordaland nøyaktig samme modell. Og uten å nevne navn, kan jeg si at det er personer med kongelig tilknytning som også er på vår kundeliste.

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.