(foto: flickr.com/ddfic)

Ble morsom og populær.

Patetiske Viggo Starviks drøm om å være morsom og populær, gikk i oppfyllelse natt til i går.

– Det var en uvirkelig følelse. Plutselig satt alle og lo av vitsene mine, og ville invitere meg på fest, forteller den gudsforlatte sjelen.

Da Starvik la seg søndag kveld, var han både upopulær og lite morsom. Kort tid etter at han hadde lagt seg, begynte ting å skje.

– Jeg satt som vanlig i lunsjrommet på jobben, og forsøkte å tulle med Ari Behn, Yngve Haagensen og Sven O. Høiby. Plutselig hørte jeg rare lyder fra strupene til mine kollegaer.

Starvik trodde først at noen hadde satt maten i halsen, siden lydene minnet ham om de gangene han har servert julemiddag.

– Etterhvert hørtes det ut som om de hikket og rapet om hverandre, og jeg ble svært redd. Jeg bestemte meg for å drepe dem alle sammen, før jeg til slutt skjønte at de hadde ledd av vitsene mine.

Da den elendige mannen våknet mandag morgen, var imidlertid alt ved det gamle. Under lunsjen fikk han de vanlige stygge blikkene, noe som fikk Starvik til å blande et par sovepiller i sin egen kaffe.

– Siste halvdel av lunsjen var den beste lunsjpausen jeg har hatt, og siden sovepillene var så sterke, sov jeg et par timer ut i arbeidsdagen også. Dette medførte at jeg fikk unnagjort en masse forefallende arbeid, og fikk skryt av sjefen.

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.