(foto: flickr.com/Thomas Roed)
(foto: flickr.com/Thomas Roed)

På rommet med god akustikk.

Til tross for at Christer Fougner og kjæresten Helene Bjerkås forsøkte å late som ingenting, var det en annerledes morgen i studentkollektivet i Hans Holmboesgate i Bergen i dag.

– Jeg hørte dem. I går kveld. Fra det rommet med god akustikk, hvor sengen står oppå papirer og noen plastposer, hvisker Peter Gjelland alvorlig.

Han refererer til at Fougner og Bjerkås i går kveld gjennomførte et langvarig samleie i den lille leiligheten med de tynne veggene.

– Vi var ute på byen alle sammen. Plutselig sa Helene at hun var trøtt, og så gikk hun og Christer hjem i 23-tiden. En halvtime senere ble Bjørn kastet ut fra Ujevnt, så da gikk vi også hjem for å ha nachspiel i leiligheten. Det var da vi hørte dem, forklarer Gjelland.

Kvaliteten på Christer Fougners IKEA-seng gjorde at de andre beboerne raskt hørte hva som foregikk inne på soverommet ved siden av stuen. For ikke å sette kjæresteparet i forlegenhet, forholdt de seg stille til sexen var over.

– Men det varte og rakk. Stønning, dirty talk, på slutten var det til og med dasking, sier Per Arild Alkholt som også var til stede.

På et tidspunkt mistet Alkholt mobitelefonen i gulvet, noe som førte til en stopp i lydene fra soveromemt.

– Det var spesielt vanskelig da Helene kom inn i stuen i morges og forsøkte å snakke om løst og fast. Jeg satt bare og tenkte på alle de grove tingene hun sa i går.

5080.no forsøkte å komme i kontakt med paret for å få deres versjon av lørdagskvelden. Christer Fougner sa dette via en tekstmelding:

«Jeg og Helene tok en tidlig kveld i går. Hun var trøtt, og jeg kom på at jeg måtte ta ut av noen klær av maskinen. Vi sov tungt, og hørte ikke at de andre kom hjem, engang. Hvorfor lurer du?»