(foto: flickr.com/ivyfield)

Ekspert: – Life App kan revolusjonere livene våre.

Det norske IT-firmaet Artic Apps lanserer i dag en ny applikasjon som kan forandre livene til mange iPhone-brukere.

– Vi registrerte at flere av iPhone-brukerne kastet bort store deler av livet sitt på dumme applikasjoner. Den nye Life App fyller et tomrom i markedet fordi den gir livet tilbake til brukerne, sier Steffen Hille, programutvikler i Artic Apps.

Laster man ned Life App vil den automatisk sperre for bruken av alle andre applikasjoner. Dette gir deg mulighet og tid til å prate med de andre i familien, gå deg en tur eller se på klokken.

– For bare 49 kr ekstra kan du laste ned Life App Premium. Hver gang du forsøker å åpne en applikasjon, vil Life App Premium ringe opp til en venn du ikke har snakket med på lenge. Og med Life App Premium Pro unngår du å ringe opp til eks-kjærester eller dyre teletorg-tjenester.

5080s teknologiekspert, Eirik Arnstad, tror vi står foran en revolusjon:

– Life App vil totalt forandre hvordan vi disponerer livene våre. Denne applikasjonen viser oss hvilke enorme muligheter som ligger i applikasjoner for smart phones og ipads, hevder Arnstad.

Nå venter Arnstad spent på hvilke trender Life App vil skape.

– Mange tror at den neste trenden vil bli såkalte «anti trend apps», altså applikasjoner som hindrer deg i å legge opp livet ditt etter teknologiske trender. Jeg, for min del, har mer tro på applikasjoner som gir 40-åringer mulighet til å bli voksen.

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.