(foto: flickr.com/caesarsebastian)
(foto: flickr.com/caesarsebastian)

Forsking viser at feromoner, som vi blant annet finner i urinen vår, er viktig for det motsatte kjønns seksuelle tiltrekning. Nå tror en gruppe forskere at dette kan være med på forklare den høye andelen av kåte mannfolk som like før stengetid desperat prøver å ordne seg litt sengekos.

Man ikke trenger å være forsker for å vite at det på et utested, seint lørdagskvelden, blir vanskeligere og vanskeligere å oppdrive dorull på toalettet. Dette medfører at man på dansegulvet vil finne mange personer av det kvinnelige kjønn med våte flekker i trusen, sier forsker Martin Gruner Larsen ved senteret for biologiske forklaringer på sosiale fenomen.

Ikke bare må menn på byen kjempe mot ølbriller, men de må også takle mengden av de kvinnelige feromonene. Larsen tror likevel menn kan bruke funnene til sin egen fordel:

Kanskje best å droppe ristingen og heller la det dryppe litt ekstra i underbuksen. Dette kan selvsagt medføre en lite flatterende lukt, noe jenter ikke sliter med. Fra forskningen vet vi allerede at jentebæsj ikke lukter, og da er det rimelig å anta at jentetiss ikke gør det, heller.