(foto: flickr.com/anders-vindegg)

Iran avslører.

Den iranske ambassaden i Norge avslører i dag at NRK har gitt etter for press fra jødiske lobbyorganisasjoner.

– Vi har gått gjennom NRKs sendinger de siste to årene. Det viser seg at ingen av dem inneholder reportasjer som tilbakeviser Holocaust, opplyser ambassadør Seyed Hossein Rezvani.

Å la være å benekte Holocaust skal være det vanligste tegnet på at en jødisk organisasjon har fått mulighet til å påvirke, ifølge Rezvani som har lang erfaring med jøder.

– Påfallende er det også at NRK bestandig omtaler jøder som ”jøder”, og aldri som ”skadedyr”. Dette vitner om et sionistisk verdensbilde.

Iran blir heller aldri omtalt som et fritt regime, og ingen av NRKs skoleprogrammer tar for seg Israels sikre vei mot helvete.

– At ingen har reagert på dette tidligere, tyder på at jødene har blandet pro-israelsk pulver i nordmenns pølser. Vi har flere ganger tilbudt den norske regjering våre jødekonsulenter for å ordne opp i forholdene, uten å få svar.

Nå har de iranske myndighetene imidlertid planen klar for hvordan de kan hjelpe det norske folk:

– Våre fremste imamer har utviklet en fløyte som bare kan høres av jøder. Med denne vil vi lokke de norske jødene ut i solen hvor de selvfølgelig vil bli til stein. Om ikke lenge vil dere takke oss.