(foto: flickr.com/zpeckler)

– Følte behov for å si ifra.

Den erfarne nettdebattanten Ole Mikkelsen, også kjent som «pinkfloydlover_78», går i et innlegg på VG Nett i dag hardt ut mot den norske stat.

«Di putter alle skatebetalerne i egen lomme… og bryr seg ikke om vannlige folk!!!! Invanrere får masse mersedes… ja jeg har faktisk sett det sell!!!! KRIMMINELE BOR PÅ LYXUS HOTEL FORDI STOLTENBERG OG DI ANDRE BARE ELSKER KRIMMINELE!!!!!!! VOKN OP, NORMENN!!!!!!!!!!», skriver han i innlegget.

Mikkelsen håper med dette at regjeringen endelig vil ta til fornuft, og tar inn over seg hva som foregår rundt om i dette landet.

– Jeg følte et behov for å si ifra. I går var jeg på Grønland i Oslo, og 99.9% av alle muslimene kjørte rundt og flottet seg i Mercedes-drosjer. Jeg gikk også forbi fengselet som ligger midt i hjertet av Oslo med kort vei til det meste. Utenfor murene var det en flott park og gode parkeringsmuligheter. Det er helt utrolig at vi lar dette skje rett foran nesene våre, sier han til 5080.no.

Nettdebattanten har i flere år gravd fram norske statlige overgrep og korrupsjoner, og lagt dem frem for offentligheten. Han legger stor vekt på formidlingen, og er veldig nøye på de språklige detaljene. F. eks. ønsker han ikke å bli omtalt som en «nettdebattant» siden mange kan tro han er en tante. Mikkelsen foretrekker «uavhengig fyrtårn».

– I mine innlegg betyr tegnsettingen mye, og den understreker viktigheten av det jeg skriver om. Tre, eller flere, utropstegn betyr punktum. Punktum betyr komma, og i stedet for komma bruker jeg «…». Blokkbokstaver uttrykker utropstegn, eller forteller leseren at innlegget snart er ferdig.

Han er kjent for sin engasjerte språklige stil, som i appellen til slutt i dagens innlegg:

«POLITIKERE KAN DRA TIL H….ÆLVETTE!!!!»

Debattinnlegget kan leses i sin helhet på VG Nett under artikkelen «Kan Hjelmeseth kjempe seg inn på laget?»