(Foto: Zack Jones)
Artikkelforfatteren skriver til vanlig på db.no (Foto: Zack Jones)

Av: Ole-Christian Bergsjø, debattant

– Det har gått for langt, mener artikkelforfatteren.

VOKN OP, NORMEN!!!! ISLAMENE BESTEMER SNART ALT I DETTTE LANDET!!! DE KÅMER HIT ,I DYRE MERCEDES JA JEG HAR SET DET SEL! OG DE VOLTAR OG STJELER VÅRE BARN OG BARNE BARN OG VÅRT KULTUR-SØLL!!!!

NÅ SKAL STØRE OG KO FJERNE GRISEN FRA DET NORSKE FLAGGET BARE FORDI NOEN ISLAMER I MOSKEN BLIR LEI SEG!!!! HALLO????? DETTE ER VORT LANN!!! VI HAR HATT FLAGGET I TUSEN VIS AV ÅR MENN SÅ VILL ISLAMENE ØDE LEGGE DET FORDI DET STÅR NOE I KO RANNEN!!!!!!!!!?????

!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????

JEG BLIR SÅ SINT!!!! AT JEG IKKE KLARER OG TENKE!!! JEG LESTE OM DET I STE OG JEG UNNDER SØKTE IKE OM DET VAR IRONI!!!!! DET HAR JEG IKE TID TIL NÅ DET HASTER DET HAR GÅT FOR LAAAANGT! VI MÅ HANDLE NÅ!!!!!!!

KANSJE JEG IKE LESET DET MENN HØRTE DET PÅ TRIKEN MENN DET ER SÅ FORFERDELIGT AT JEG BARE FORTSETTER OG SKRIVE SELL OM DET ER LANGT PÅ NATT!!!! ISLAMENE I MOSKEN ,MENER KANSJE ATT DET ER MÅREN I MEKKA MENN DET BRYR JEG MEG IKE OM!!! UTE ER DET MØRKT DET ER FAEN MEG FAKTA!!!!

VOKN OP, NORMEN!!!! NÅ SKAL STØRE OG KO GJØRE DEN NORSKE NATTEN OM TIL DAG!!!! JEG HAR NETOP LEST DET ELER KANSJE JEG HAR TENKT DET MENN JEG HAR IKE TID TILL Å FINNE DET UT FORDI NORGE BLIR ØDELAGT AV MUSLIM!!! DET ER HELT FORFERDELIG!!!

JEG HUSKER IKKE VEM SOM SKREV DET MENN JEG ER HELT ENIG MED DEG DU SOM SIER AT VI NORMEN MÅ VOKNE OP!!!! JEG TROR JEG SATT PÅ SAMME TRIKEN SOM DEG!!!! NÅ HAR JEG TENGT Å AVSLUTE FORDI JEG MÅ SÅ JÆVLIG TIDLIG OP I MORGEN FORDI JEG MÅ ÅPNE BUTIKEN I MÅRGEN JAJA DET BLIR NÅ GOTT Å SLUTE TIDLIG PÅ JÅBB MENN DET ER IKE ALTIDT SÅ LET Å STÅ OP KL KVART ÅVER ÅTTE 🙂 OG SÅ MÅ JEG KJØPE JULE TRE FØR IMANENE GJØR DET FORBUTT!!! MENN JEG FINNER IKE SEND KNAPEN I DENNE MAILEN!!!!! ISLAMENE HAR NOKK GJEMT DEN SÅ INGEN SKAL FÅ SE HVA JEG TENKER OM NATTEN!!!! HALLO???? ER DET… DER VR DEN