(Foto: flickr.com/rachel-johnson)
(Foto: flickr.com/rachel-johnson)

Samarbeidet med Støre.

Muslimene har bestemt seg for å legge ned kommentarfeltet i Dagbladet. Beslutningen ble tatt i nært samarbeid med Jonas Gahr Støre, ifølge flere nettkommentatorer som 5080.no har vært i kontakt med.

– Jeg visste at muslimene var onde, men ikke onde. Kommentarfeltet var et av de siste stedene hvor IS fortsatt har fått motstand, raser Jolly Utenland.

Den erfarne kommentatoren er skuffet, men ikke overrasket.

– Nedleggelsen er jo stalinisme i kjent Dagblad-stil: Avisen skal selv bestemme hva som skal stå der. Dagbladet oppfører seg som om de eier Dagbladet! Det er bare en vinner her, og det er muslimene. Og Stalin, da.

Jolly Utenland får støtte av kommentatoren ikketabu.

– Judas Gal Støre får det som han vil etter at han tok over makten i landet. Først gikk han og vennene hans til angrep på Charlie Hebdo, og nå altså kommentarfeltet i Dagbladet.

– Det verste er at Støre har skaffet seg diplomatisk immunitet, slik at han ikke kan arresteres. Beviset på det er rett og slett at politiet aldri etterforsker de opplysningene jeg legger fram på db.no.

De er begge enige om at nedleggelsen betyr slutten på Norge slik vi kjenner det. Jolly Utenland utdyper:

– Jeg vet at det ikke er kommentarfelt i Koranen. Men kommentarfeltet har vært en del av vår kulturarv i over tusen år. Hvorfor skal vi tilpasse oss dem? Det er ingen av dem som har vært her i tusen år.