(skjermdump: tv2.no)
(skjermdump: tv2.no)

Har arbeidet for saken i flere år.

Den samfunnengasjerte bloggeren Sophie Elise Isachsen viste nylig fram det ene brystet under VIXEN Blog Awards. Isachsen forteller at stuntet handlet om å skape større oppmerksomhet om bloggeres pupper.

– Vi vet at det er mange bloggere som har pupper i det skjulte. Ved å stå fram med mine pupper, håper jeg at andre kan bli inspirerte til å gjøre det samme, forteller den 21-årige bloggeren til 5080.no.

Isachsen har i flere år arbeidet for større oppmerksomhet om saken. Som en del av kampanjen har hun bl.a. forstørret sine egne pupper, gjort dem brunere og bevisst valgt klær som belyser dem.

– Jeg skjønner ikke hvorfor det er så big deal. Dette er bare helt naturlige silikonpupper. Ved å rette søkelyset mot dem, vil jeg derfor bidra til å skape mindre oppstyr om dem.

Hun mener bloggere, i for stor grad, blir forbundet med det de skriver.

– Mange tror at fordi vi bloggere skriver mye tekst, så har vi ikke pupper. Det er ikke sant. Ved større åpenhet tror jeg vi kan avlive den myten en gang for alle.

Den populære bloggeren får støtte fra en mann som i flere år har vist fram penisen sin i byparken i Trondheim.

– Det er veldig flott at Sophie Elise tør å gjøre dette. Selv har jeg i flere år forsøkt å vise, spesielt de unge, at peniser er en helt naturlig del av den mannlige kroppen. Peniser kommer i alle fasonger og størrelser. De kan peke både opp og ned – det er ingenting seksuelt ved dem.