(foto: flickr.com/blowfishsoup)

Gjorde rede for funnet på merkelig vis.

Ved 4-tiden natt til i dag, ble det rapportert om en merkelig kornsirkel på et jorde i Time kommune.

– Vi ble oppringt av en merkelig mann, og gjort oppmerksomme på en merkelig kornsirkel, forteller vakthavende ved Universitet for miljø- og biovitenskap i Ås, Kåre Bjelland.

– Det var forøvrig ganske merkelig at han valgte å melde fra til akkurat oss, fortsetter Bjelland, og legger til at tidspunktet for oppringingen også var nokså merkelig.

Den merkelige mannen gjorde rede for kornsirkelen på et merkelig vis.

– Han beskrev kornsirkelen med noen merkelige lyder, og hadde en merkelig måte å avslutte setningene på. Mot slutten av samtalen fortalte han sågar noen merkelige ordtak.

Den merkelige mannen ble utpå dagen intervjuet av lokalavisen Jærbladet. Journalisten kunne fortelle om et merkelig møte.

– Mannen hadde mange merkelige arr i ansiktet, og kroppspråket var preget av flere merkelige tiks. Når han stod helt inntil meg, kjente jeg en merkelig ånde, sier journalist Hege Laugaland.

Mannen skal på et merkelig vis ha demonstrert at han satte pris på å bli lyttet til. Midt i intervjuet ble Laugaland omfavnet i en merkelig klem.

– Den merkelige mannen syntes selv det var merkelig at det var han som hadde oppdaget denne merkelige kornsirkelen. Han fortalte at han hadde en merkelig tendens til å oppdage merkelige fenomener, noe har skrevet masse om på sine merkelige hjemmesider.

Merkelig nok hadde kornsirkelen blitt mindre merkelig fra tidspunktet den ble oppdaget på til avisfotografen skulle forevige den, ifølge Laugaland:

– Da vi kom fram til den, hadde kornsirkelen blitt merkelig lik en vanlig fotballbane.