(Skjermdump nrk.no)
(Skjermdump nrk.no)

– Ønsker bare å kaste steiner på homofile til de dør.

Leder av Islam Net, Fahad Qureshi, krever å bli møtt med respekt for at han ønsker å behandle homofile på måter som virker fremmede for oss nordmenn.

– Vi ønsker ikke annet enn å kaste steiner på homofile til de dør. Jeg forstår at det kan virke litt rart i et land som Norge hvor det bare er barn som kaster steiner, forklarer Fahad Qureshi.

Selv viser han stor toleranse for norske verdier, og ber om å bli møtt på samme vis.

– Jeg respekterer at dere bruker steiner til å bygge hus. Da må dere respektere at jeg vil bruke steiner på en litt annen måte.

Qureshi oppfordrer alle skeptiske nordmenn til å komme og møte ham. Da vil de oppdage at han er en vanlig mann som ikke har tatt disse tankene ut av luften.

– Jeg har nemlig lest i en bok at steinkasting skal hjelpe mot homofili. Det håper jeg dere respekterer, slik jeg respekterer fullt ut at deres geologer sier noe annet.

Ifølge lederen for Islam Net er det et paradoks at det finnes få geo-teologer i et fjelland som Norge.

– Norge har enorme steinressurser. Moderne geo-teologer kunne fortalt dere hvordan man kan bruke disse steinene til å løse mange sosiale problemer, sier han, før han legger til:

– Likevel respekterer jeg at dere kaster bort disse ressursene på broer og veier. Akkurat som dere bør respektere at jeg vil kaste disse ressursene på homofile. Det er ikke verre enn det.