Bogerud (t.h.) med sin iPhone i skjortelomma (foto:flickr.com/damnpixel)
Bogerud (t.h.) med sin trofaste iPhone i skjortelomma (foto:flickr.com/damnpixel)

Ble stående mellom to grupperinger.

Det var på en fest natt til sist lørdag at Halvor Bogerud plutselig befant seg midt i rommet uten noen i umiddelbar omkrets han kunne slå av en prat med.

– Nesten umerkelig hadde jeg havnet i en posisjon mellom to grupperinger som hadde praten gående. Det var umulig å komme seg inn i samtalene uten at det ble kleint, forteller en oppgitt Bogerud.

Bogerud vurderte umiddelbart å gå ut på kjøkkenet for å hente seg en ny øl, men måtte slå det fra seg:

– I lignende situasjoner bruker jeg ofte å gå og hente meg noe å drikke for å se om det er noen andre jeg kan prate med på veien. Dessverre kom jeg på at jeg akkurat hadde hentet meg en ny øl, sier Bogerud.

Den prekære situasjonen førte til at han ikke så noen annen utvei enn å dra frem iPhonen fra lomma.

– Jeg sjekket meldinger og mailen, tok et kjapt overblikk over nettaviser og sjekket mailen igjen. Ja, også klarte jeg et brett på Angry Birds.

En annen festdeltaker, Siri Skarvåg, forteller at hun syntes Halvor Bogerud virket som en interessant person.

– Han fyren som bare stod med iPhonen sin hele festen? Ja, han så ut som han hadde en viktig jobb, siden han hele tiden måtte sjekket mailen sin. Jeg forsøkte å finne et tidspunkt å innlede en samtale med ham på, men han var så opptatt med telefonen sin. Og da han endelig la den i lomma, forsvant han ut på kjøkkenet.