runk, sak
(Foto: Flickr.com/Nicole Mays)

– Har hopet seg opp.

Pendleren Christian Kjos Stavrum (36) har nylig lagt om arbeidssituasjonen, slik at han fire dager i uken kan jobbe hjemme fra huset sitt i Rygge.

– Det går med en del tid når man hver dag må pendle inn til hovedkontoret i Oslo. Denne løsningen gjør at jeg, om nødvendig, kan jobbe litt lenger. Dessuten forbedrer den både logistikken i hverdagen og runkesituasjonen, sier Stavrum.

Nå skal Stavrum bare ta seg en runk til i dag, siden han må levere en rapport før kl 15.

– Ja, det får bli med denne ene. Jeg så noen toppløsbilder på VG Nett i sted, og så begynte fantasiene å løpe. Men bare en, det  sier jeg dere. Og den må være kort, for jeg har litt å gjøre i dag.

Etter den første uken er 36-åringen godt fornøyd med ordningen, og tror han vil få mer gjort når han etter hvert får innarbeidet gode rutiner.

– Det er klart at det å jobbe i et åpent kontorlandskap setter mange begrensninger på onanilivet. Følgelig ble de første arbeidsdagene her hjemme brukt til å få unnagjort mye runking som har hopet seg opp gjennom de siste månedene. Nå tror jeg at ting vil normalisere seg framover. Det blir bare en til i dag. Og kanskje en til etter fire før kona og barna kommer hjem.