- Veldig viktig sak, provoserer ikke med vilje, sier VG (foto:vg.no)
- Veldig viktig sak, provoserer ikke med vilje, sier VG (foto:vg.no)

Trøkker kritikerne i trynet og heller avføring ned i skjorten deres.

Berit Riise vitnet i dag for sønnen John Arne Riise som anklager sin tidligere agent Einar Baardsen for en hel masse drit.

– John Arne er verdens jævlig beste gutt. Hver gang han har forsøkt å heve seg over den norske fittebefolkningen, har helvetesmedia pissa han ned i driten. Høvdingkuken oppi dette er Einar Mongo Baardsen, sa Berit Riise fra vitneboksen i dag.

Mamma Riise benyttet seg altså av den samme taktikken som har fått Riise-familien opp og fram. Til 5080posten forteller hun at de under oppveksten ofte kunne spise ute på fine restauranter fordi hun bannet vekk regningen.

– Ingen skal få stoppe Riise-familiens heroiske kamp for opptre som bortskjemte driter i offentligheten. Ingen kan stoppe oss fra å trøkke folk i trynet, og etterpå banne dem ned i do, raser hun.

Ifølge Riise-familiens overhode er Norge som en apartheidstat å regne, med den priviligerte norske befolkningen på den ene siden, og Riise-familien på den andre. Likevel mener hun at de har funnet ut hvilken taktikk som fungerer i en så vanskelig situasjon:

– Når vi får kritikk, ja, da gjør vi som John Arne på fotballbanen: Vi legger oss ikke ydmykt flate, men skyter hardt. Bare trøkker dem i trynet og heller avføring ned i skjorten deres. Eller noe annet som er vulgært.

Banningen skal visstnok også fungere som par-terapi:

– Jeg har flere ganger ringt til Bjørn Helge og John Arnes koner og bannet dem i humør til å ha sex med gutta mine, sa Berit Riise til Stavanger Tingrett i dag.

Ryktene om at den norske mediastanden har provosert fram banningen fra Riise for å selge flere aviser, avvises av VGs redaktør Espen Egil Hansen:

– Greit nok, vi selger mange flere aviser på disse uttalelsene, men vi er her først og fremst for å dekke en veldig viktig rettssak. Den er viktig fordi Riise-familien har opplevd et enormt mediekjør, og da er det viktig for allmennheten at de får innblikk i hvordan dette mediekjøret påvirker folk uten evne til å styre temperamentet sitt.