(Faksimile forside av Stella august)

– Kvinner bør være stolte av klærne sine.

NRK-programleder Live Nelvik er for tiden aktuell som damebladet Stellas forsidepryd. Nå får hun kraftig kritikk for bildene som viser en høyst påkledd Nelvik.

– Hvis du har noe å komme med, så kom med det, da. Ikke skjul det. Vi trenger flere sterke jenter som tør å stå fram, sier leder i Senterungdommen, Sandra Borch.

Nelvik selv, tar kritikken med stor ro.

– Jeg mener kvinner bør være stolte av klærne sine. Det er ikke noe å skamme seg over å vise en flik av tøy på forsiden av et dameblad.

Redaktør i Stella, Lene Vintervoll, forsvarer bildene.

– De er kanskje litt på kanten, men jeg liker dem. Klær er helt naturlig. Vi går alle med dem hver dag, og i alle fall i offentligheten. Jeg synes det er kult med kvinner som kan være påkledd og samtidig sterke, hevder hun, og viser til at det aldri blir debatt når menn stiller opp med klær.

Redaktør i Fett, Charlotte Myrbråten, har ikke problem med klær i seg selv, men mener det er forskjell på kle på seg og kle på seg.

– Jeg tror det er viktig å tenke gjennom hvorfor man kler på seg. Kler man på seg fordi man føler seg vel i klær, eller for å vekke oppmerksomhet på en enkel måte?