(Foto: flickr.com/LYDIA and her SALAD DAYS)
(Foto: flickr.com/LYDIA and her SALAD DAYS)

– For vakker til å stå i kø.

Det er lunsjtid og Veronica Kristoffersen (25) i Oslo har til nå hatt en fantastisk dag. Rundt kl 8.30 ble hun vekket av kjæresten Joakim Edmunds (34) med litt massasje og frokost på sengen.

– Veronica er altfor pen til å lage sin egen frokost. Det betyr at enten må jeg lage den, eller så må jeg spandere frokost på en café, forteller Edmunds, som har mange penger på kontoen og kontakter i mediebransjen for å matche hennes nydelige trekk.

Den hyggelige starten på dagen, gjorde at Kristoffersen kom en time for sent på jobb, uten at sjefen hennes ønsker å kritisere henne for dette.

– Her er på kontoret er vi alle innforståtte med at Veronica er for tiltrekkende til å holde avtaler. Det er rett og slett ingen som forventer noe av henne. I forrige uke slapp hun f.eks. å være med på brannøvelsen. Det ville vært altfor kjedelig for henne å gå ned alle trappene og stå ute på fortauet i et kvarter, sier Erlend Toppe Fløisand.

Fløisand er daglig leder i castingbyrået Nordic Casting. Her har Kristoffersen en godt betalt jobb med mye ansvar som hun slipper å ta. Siden hun var altfor heit til å ta en skikkelig utdannelse, var det en kompis av henne fikset denne jobben i filmbransjen.

I dag var det Anders Langeland sin tur til å stå i kø i kantinen for den vakre 25-åringen. Han synes, som de andre kollegaene, at hun er for pen til å vente:

– Veronica har mange flotte kvaliteter. Det jeg liker spesielt godt med henne, er at hun er så veldreid at hun må få lov til å flørte mye med kollegaene, selv om hun er i et forhold.

Kristoffersens lepper er dessuten så deilige, at hun kan komme og gå som hun vil i arbeidstiden. Dette er helt greit for sjefene, så lenge jobben blir gjort.

– Hun har jo så perfekte bryster at det alltid er noen som vil gjøre arbeidsoppgavene for henne. I særlig grad de oppgavene som krever en grad av anstrengelse, fortsetter Fløisand.

Det har ikke lyktes 5080.no å få en kommentar fra Kristoffersen i dag. Hun er nemlig altfor lyshåret og sexy til å være i samme jobb over lang tid, og sitter i skrivende stund i et jobbintervju. I stedet sendte hun oss en SMS:

«Hei, jeg beklager så mye, men jeg er nok for pen til å huske intervjuavtaler med små nettaviser. Jeg blir også litt flau av å snakke om meg selv, og jeg er altfor nydelig til å bli flau. Klem V.»