(foto: flickr.com/goosmurf)
(foto: flickr.com/goosmurf)

Konspirasjonsteoretiker tror staten vet at han vet.

Konspirasjonsteoretikere over hele landet reagerer på at NRK latterliggjør konspirasjonsteorier i nytt program. Berulfsens Konspirasjoner har, allerede før første sending, rukket å sette mange sinn i kok:

– Det hele er del av en konspirasjon for å få oss konspiratører til å se åndsvake ut. Vi blir jo ikke tatt på alvor på grunn av måten NRK fremstiller oss, sier Halvard Viddalen, som omtaler seg selv som «sunn skeptiker».

Undergravingen av konspirasjonsmiljøet, i regi av blant annet den norske statskanalen, tror de «sunne skeptiske» skyldes at de faktisk er inne på noe.

– Det virker som om det brenner under beina til Illuminati-bevegelsen og overklasse-jødene, sier Viddalen. De vet at vi vet at de har drept JFK og Jan Werner, og nå er de redde for at vi skal få legge frem saken vår i FN, forteller en oppsilt Viddalen.

Det de likevel ikke vet, er at Viddalen sitter på beviser for at myndighetene penslet hasjen hans i forrige uke, og slik forårsaket en såkalt «bad trip».

– Det ble ganske tydelig for meg etter at jeg gikk i minibanken dagen etterpå, og fant ut at den var tom. Hvem andre enn myndighetene har mulighet til å tømme bankkontoen min? Er det ikke litt for beleilig at jeg hadde tidenes black out samme kveld som alle pengene mine forsvant?