(foto: flickr.com/diegeekdie)
(foto: flickr.com/diegeekdie)

Slottet bekrefter.

I går meldte 5080 Nyhetskanalen at prinsesse Maud Angelica Behn har hatt hele fem kjærester de siste to månedene, og at disse guttene skal ha vært uvitende om at de fleste av forholdene overlappet hverandre.

– Det er sjokkerende å finne ut gjennom media at Maud Angelica har holdt meg i hånden mens hun var sammen med både Joey fra klassen over, og Frank med off road-sykkel, sier Chris Baxter til 5080.no.

Prinsessen, som for tiden bor i London, skal etter et parti av den engelske versjonen av «Hauk og due» i skolegården, ha kontaktet guttene gjennom sin venninne Sarah. Det var altså ikke Maud selv, men Sarah, som ringte rundt til de respektive guttene.

– Sarah ringte meg en torsdags ettermiddag, og spurte om jeg ville være sammen med Maud. Hun begrunnet det med at jeg og Maud var de siste som ble hauk, og at jeg aldri har ertet Maud for at hun har hjerter på penalet.

Den 10 år gamle gutten forklarte at storebroren Matt var avgjørende for beslutningen han tok, og at de to skulle dele all apanasje dersom det ble giftemål.

Slottet bekrefter i dag disse opplysningene, men sier i en pressemelding at Maud vil legge fortiden bak seg, og satse på Tom fordi han er så flink å tegne.