(foto:flickr.com/valerierenee)
(foto:flickr.com/valerierenee)

Har trappet ned jobben for å legge ut tester.

Janne Bomo fra Flaktveit i Bergen bruker mye av sin tid på nettstedet Facebook.

– Jeg skriver mest om meg selv, om min nyyyydelig ektemann – pusen over alle puser – og min skjønne lille gutt. De er bare verdens beste, og det blir aldri vennene mine lei av å høre om, tror Bomo.

Bergensjenten legger stadig ut nye bilder fra både jobbfester og turer til kjøpesenteret Gullgruven. Hun føler seg forpliktet til å oppdatere jevnlig.

– Jeg er en veldig sosial jente. I alle sosiale settinger ser jeg det som min oppgave å holde samtalen i gang. Facebook har bare forsterket denne følelsen.

Bomo mener oppskriften på en interessant oppdatering ligger i antallet utropstegn etter hverandre.

– Noen ganger har jeg vært oppe i 18, etterfulgt av et par spørsmålstegn. Som i går: «Ka middag ska eg lage til min sjære ektemann som har vært såååå flink å spillt fotball kamp i dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!??» Den fikk jeg mange likes og kommentarer på.

I det siste har hun trappet ned jobben sin for å få mer tid til Facebook.

– Etter Halloween-festen kom det så mange kommentarer på bildene av meg som sexy vampyr-sykepleier at jeg har skrevet nesten døgnet rundt. Dessuten går mye tid med til å finne fram til crazye tester jeg kan legge ut. Jeg har stor tro på «Hvilken smøreolje er du?» som jeg skal legge ut i kveld.

Oppdatering, kl 19: 14: Janne Bomo har trykket «like» på sin egen test.