(foto: flickr.com/loondiver)
(foto: flickr.com/loondiver)

– Dette er et kall.

Jeanette Gabrielsen fra Tønsberg har bestemt seg for at hun vil jobbe med et eller annet innenfor mediabransjen:

– Jeg er en veldig kreativ og kul sjel. Jeg er ikke laget for en 9-4-kontorjobb.  Jeg må holde på med noe utstrukturert. Derfor vet jeg nå at jeg må jobbe i media, forklarer hun.

Gabrielsen forteller at hun ikke har noe valg, og at media er et «kall».

– Alt føles veldig riktig når jeg tenker på det. Å få tilgang på frynsegoder som nye gadges og gratis dvd-bokser er bare så meg, hvis du skjønner. Det passer svært godt sammen med min ambisjon om å heve meg over mine klassekamerater fra videregående.

Nøyaktig hva Gabrielsen vil jobbe som er usikkert.

– Det kan godt være som en av drillpikene på P3 eller programleder på et reality show, jeg vet ikke. Bare mulighetene setter grenser!

Første punkt på planen er å søke om opptak ved en folkehøgskole med medialinje. Dette betyr at hun offisielt skrinlegger planene fra et halvt år tilbake om å bli bestevenn med Paris Hilton.

Oppdatering, kl 15:00: Produsent i Strix Entertainment, Thor Arne «Totte”»Ulveraker, som møtte Jeanette Gabrielsen på Gullruten-nachspielet i fjor, tror hun har gode sjanser for å lykkes:

– Jeanette er en gøyal jente som er med på det meste. Hun kan absolutt få seg en underbetalt jobb i mediabransjen som en av de pene, unge jentene på settet med en uklar arbeidsbeskrivelse.