(foto: flickr.com/eddie-lawrance)

– Som skapt for hverandre.

Emma Nitter (15) fra Fyllingsdalen i Bergen er full av lovord om sin nye kjæreste, Jonatan Skagen (18).

– Jeg er dødsforelsket, og har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv. Han har bare den beste alderen ever! jubler Nitter.

Paret møttes på et vorspiel i et buss-skur på nyttårsaften.

– Vi begynte å prate, og jeg ble veldig sjarmert av at han hadde så fine år. Det var utrolig spennende, siden ingen av looserne i klassen min har en så kul alder, fortsetter Nitter, mens hun tegner et hjerte rundt tallet 18 på armen.

Siden nyttårsaften har det nesten ikke gått en dag uten at de to har snakket sammen – enten på chat eller sms. På en fest i forrige uke var det endelig mulighet for at de to kunne få litt alenetid sammen.

– For meg var stort. Jeg hadde aldri drømt om at en jente som meg kunne bli fingret av en gutt med så kjekk alder. Etterpå lot han meg til og med beføle legget hans.

Nitter hevder at de to er som skapt for hverandre, og at hun ikke savner eks-kjæresten Anders (16) som hun ikke har rukket å gjøre det slutt med ennå.

– Jonatan er bare sååå romantisk! På lørdag f. eks. gikk han ned på kne og spurte om å få ta på puppene mine. Jeg takket nei siden alle kameratene hans satt ved siden av og lo, men det var likevel et flott øyeblikk.