Marianne studerer ansiktet nøye etter potensielle kviser. (Foto: flickr.com/orinrobertjohn)
Marianne Pettersen prøver å finne ut hvilken pore 5080.no har vært i kontakt med. (Foto: flickr.com/orinrobertjohn)

Anbefaler alle å vente.

En pore på nesen til Marianne Pettersen (27) er fast bestemt på at den vil vente med å bli en kvise.

– Jeg har lenge tenkt på det, og har kommet til at for meg føles det riktig å spare meg til en helt spesiell anledning, sier poren.

Den urene poren forteller til 5080.no at den har planer om å holde seg helt til Pettersen skal på sommeravslutning med jobben.

– Det er en kveld som betyr mye for Marianne. Da samles hele jobben, og Marianne får endelig mulighet til å snakke litt mer med han kjekke som jobber i etasjen over. En slik dag vil være en perfekt dag til å bli en kvise.

Andre porer 5080.no har vært i kontakt med sier de vil bli til kviser så snart de får sjansen. Poren på nesen til Marianne synes det er synd at mange tenker slikt.

– Istedenfor å bare følge strømmen, vil jeg anbefale alle om å ta et aktivt valg og vente. Å bli en kvise er flott, men forventingene og følelsene frem mot dagen er med på å gjøre det hele enda mer spesielt.

Ifølge poren vil den dagen før sommeravslutningen starte med å bli litt rød, for så å slå ut i full blomst noen timer før festen begynner.

– Målet er at Marianne skal bli så stresset at hun klemmer til alt for hardt. Da vil jeg begynne å blø og veske, og alt rundt meg hovner opp. Lykke til med å kamuflere meg med en dekkstift, da!, ler poren.