– Jeg skal redde Norge fra Bøhler, sier Jan Bøhler. (foto: flickr.com/arbeiderpartiet)

Krever rask, obligatorisk forebyggende arbeid.

Arbeiderpartiets talsmann for ugjennomtenkte forslag, Jan Bøhler, mener Norge nå trenger en egen innsatsstyrke mot ugjennomtenkte forslag fra Jan Bøhler.

– Det er ikke tvil om at mange av disse impulsutspillene utgjør en voksende trussel mot den offentlige debatten. Vi må gjøre noe så raskt som mulig, og det bør være obligatorisk og raskt, sier Bøhler til 5080.no.

Stortingsrepresentanten fra Oslo, har de siste ukene fått henvendelser fra bekymrede foreldre og kollegaer som hevder Bøhler er ute av kontroll.

– Både medlemmer av regjeringen og min mor og far har bedt meg om å gjøre noe med utviklingen. Derfor er vi nødt til å gjøre en felles innsats i samarbeid med institusjoner tilknyttet Bøhler med vekt på forebyggende arbeid.

Bøhler sier det ikke er snakk om et tankepoliti.

– Det handler ikke om å sensurere, men gjøre det obligatorisk å være fornuftig. Bøhler må klare å tenke gjennom ting så raskt som mulig før Bøhler klarer å skape panikk med sine dommedagsprofetier.

Selv vet han nøyaktig hvordan innsatsstyrken skal utformes.

– Den bør være rask, obligatorisk og omtales på Dagsnytt 18. Da kan alle se at jeg er en politiker som mener noe, og mener det før alle andre.