Problemene blir løst.

Representant for Frp, Per Willy Amundsen, spår dystre tider for landets journalister når årets stortingsvalg gir partiet regjeringsmakten:

– Det meste som omtales i nyhetene vil forsvinne når Frp sitter ved roret. Den eneste saken som vil bli verdt verdt å dekke er hvor dørgende kjedelig det blir å være journalist.

Temaene som for nyhetssendingene vil ikke lenger være skytedrama blant utlendinger, svikt i eldreomsorgen eller dårlige veier.

– Siden nyhetene består av gladsaker, kan disse overføres til Norge i dag og Norge rundt, og så kan man heller utvide sendetiden til disse programmene, forklarer Amundsen som liker alle programmer med Norge i tittelen.

De nyhetene som vil bli nødvendige å sende, om hvor godt regjeringen styrer, vil fra neste år gå gjennom Frps egne kanaler.

– Informasjon om partiet vil da kunne fåes på fremskrittspartiet.no og Siv Jensens Facebook-profil. Dermed får vi også slutt på problemet med at nyheter om Frp er filtrert gjennom rød-grønne journalister.

Særlig bekymret for journalistenes arbeidsplasser er ikke Amundsen:

– Dette vil jo frigjøre masse ressurser til å bygge vei. Alle de arbeidsledige journalistene vil hjelpe oss å fullføre et storstilt prosjekt: En firefelts motorvei rett ut av landet. Man vil ikke kunne kjøre av veien før man er i Afrika, avslutter Frp-politikeren.