(foto: flickr.com/ooohoooh)

– Representerer en grådighetskultur.

– De stjeler fra våre jaktmarker. Jeg finner meg ikke i det! Nå skal vi gi dem skambank, sier Olaf Tofte som for litt siden så sin kjæreste Nils forsvinne ut døren med en biseksuell mann – etter to års samboerskap.

Ikke lenge etter ble Nils dumpet av den bifile mannen. Den bifile mannen ble nemlig sammen med Siri, Henrik Christophersens forlovede og kjæreste gjennom fire år. Dermed falt planene om leilighetskjøp og graviditet sammen. Akkurat som Henrik Christophersens potens.

– Jeg mener bifile spiller et uærlig spill. Jeg trodde shoppingvennen til Siri var homo. Jeg ville aldri latt Siri være alene med en heterofil mann. Nå føler jeg meg lurt, raser Christophersen.

Sammen har heterofile Christophersen og homofile Tofte startet en Facebook-gruppe der de krever en statlig utredning av bilifi.

– Bifili er litt sånn ”Ja takk, begge deler”. De representerer en grådighetskultur som vi ikke vil ha i samfunnet vårt, sier Christophersen.

Begge advarer sterkt mot at bifile skal få rett til å adoptere.

– Man snakker om at barn kan bli forvirret av å bli oppdratt av to med samme kjønn. Men med bifile foreldre kan et barn oppleve at far spiller rollen som mor om kvelden, for så å være far neste morgen, påpeker Tofte.

Christophersen nikker før han legger til:

– De risikerer også å bli mobbet for dette, ved at andre barn kaller foreldrene for ”morfar” eller ”farmor”.

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.