FOTO: Wikipedia: Jonathan Meath / Cezary Piwowarski

Dommedagsekspert Hege Storhaug i HRS advarer i et nytt innlegg mot den nest største verdensreligionen. 

– Islam fosser fram, og nå har den også overtatt den norske julen, sier til 5080.no.

– Tusenvis av norske barn tilber og tror på en mann som er tydelig inspirert av Mulla Krekar. En av de verste terroristene i verdens historie.

Utviklingen har gått fort

Mannen Storhaug snakker om blir omtalt som «nissen» av barn helt ned i 2-årsalderen. Hun peker på at han har langt skjegg og stor mage, noe som er typisk for mange muslimske terrorister. 

– Utviklingen har gått veldig fort. Vi skal ikke lenger bak enn til oktober hvor ingen snakket om nissen. Og nå i det aller siste er det snakk om en «rampenisse» som rent faktisk er med på å legitimere terror mot norske borgere.

Ikke greit

Den profilerte debattanten forteller at hun også har fått mange henvendelser fra lesere som nå bekymret for budskapet i barnesangen «Jeg så mamma kysse nissen».

– Dette er en tekst som helt tydelig oppmuntrer til flerkoneri, en vanlig muslimsk praksis. Vi må lære barna våre at det ikke er greit at mamma kysser religiøse ledere fra en annen kultur.

Ukonvensjonelle metoder

Nissen er vanskelig å beskytte seg mot, mener Storhaug, fordi han benytter seg av ukonvensjonelle metoder. 

– Vi vet at han er svært kynisk og kan ta seg inn i hus via f.eks. piper. Ikke bare utnytter nordmenns naive tilnærming til åpne spjeld, men han bryter vår tusenår lange tradisjon om å gå inn døren. 

Nå ber hun alle sine følgere sende inn bilder av nisser for å dokumentere hvor stort problemet er.

– Det er tid for å slå tilbake! For hva skal vi si til våre døtre når de blir voldtatt av en fremmed mann som har brutt seg inn i huset vårt på julaften mens han kaller henne «ho, ho»?