(foto: flickr.com/lucas3d)
(foto: flickr.com/lucas3d)

– Hvem faen tror Olsen at han er?

Det var etter gårsdagens partilederdebatt på NRK 1 at Gud, universets skaper, fikk nok og brøt et prinsipp han har holdt i hevd siden Jesus tid: Prinsippet om å ikke blande seg inn i menneskenes anliggende.

– Det er egentlig menneskenes ansvar å ta vare på min vilje, men noen ganger får man bare nok, ikke sant, raser Gud.

Ti minutter etter at Knut Olsen gikk av luften ble han rammet av kraftig byllepest og spedalskhet. Gud mener det var nødvendig med sterke tiltak:

– Den fullstendige banaliseringen av partilederdebatten fikk meg til å ville tale i store bokstaver. Hvem faen tror Olsen at han er? Meg? Dette valget handler ikke om ham og hans dustete påfunn, men om politikk, slår Gud fast.

Konstant avbryting og overdreven fokusering på regjeringsalternativer mener Gud vi til nøds kan vi leve med, men den grønnjævlige quizen på slutten fikk begeret til å renne over.

– Olsen er en dårlig politisk journalist, men en helt forferdelig underholder. Denne quizen var ikke morsom og den var ikke underholdene.

Krfs leder, Dagfinn Høybråten, tror Guds inngripen kan skape økt oppslutning om kristne verdier:

– Jeg tror dette kan slå heldig ut for oss på mandag. Med dette viser Gud at han ønsker det beste for menneskene.

Oppdatering: kl 21: 47: NRK melder at de er bekymret for Olsens helse, spesielt siden programlederen skal i gang med en ny programserie til høsten: RullettEN som er et politisk sjekkeprogram.