(foto: flickr.com/feuilllu)

Ingen kontakt siden 2002.

Vår skaper, Gud i himmelen, innrømmer å hatt kontakt  med terrorsiktede Anders Behring Breivik, men understreker at de to ikke stod hverandre særlig nær.

– Klart, jeg skapte ham, han trodde på meg og jeg har vært nokså uklar slik at han kan ha misforstått budskapet mitt, men jeg har ikke hatt noe mer å gjøre med denne ugjerningen enn det, sier Gud til 5080.no.

Han ønsker slett ikke å påta seg et medansvar for terrorhandlingene

– Jeg har ikke hatt noe kontakt med ham siden 2002, og da diskuterte vi hvordan jeg skapte blest om mitt eget manifest. Han delte aldri noe informasjon om planene sine med meg. Å antyde at jeg, eller noen i himmelen, har et medansvar for det han har gjort, er avskyelig.

Mange har kritisert den allmektige for hans uttalelser om at man ikke skal ha andre guder enn ham. Selv nekter han for at dette kan ha bidratt til å heve konfliktnivået mellom kristendom og  f.eks. islam.

– De aller fleste kristne er moderate kristne. De skjønner at man ikke skal ta alt i Bibelen like bokstavelig. Imotsetning til 11. september, er ikke dette en anlending for å fordele skyld. Det var én gal manns verk, ferdig med det.